Thursday, 14 June 2012

DinNer SoCiAl Work 14 JUN 2012





best la dpt join dinner ni...tu pom kesian kt senior yang ajak..terpaksa la join coz utk kali terakhir..lau ikut kan hati memang xnk join coz xsanggup nk tgk muke someone tu...hmmm..tp sekarang diri ini sudah pandai untuk mengatasi dan berdepan dengan keadaan yang rumit...:)

walaupon hanya 4 orang je dari tahun satu ku amat bersyukur kerana menjadi sebahagian wakil dari tahun satu untuk join akak2 n abang2 senior....abang ke????????
hmmmmmmmm...ape pom alhamdullillah...

walaupom xdpt bergambar dgn dy tp xpela...lg lapan hari 7 hari dia kt sini..aku hnya dapat menghitung hari...lepas ni mungkin xdapat jumpa dia dah....mungkin ini kali yang terakhir kerana semua nya akan balik kampung n cuti 2 bulan...hmmmm..
tadi time kt dinner sempat juga keling kt someone tu walaupom dia xperasan...tp dy sweet malam ni....hmmmmmm....romantik juga dy sebenarnya..heheheh..walaupom dia pendiam mcm tu jew,.heheh..tp kadang2 aku ni kelakar juga macam mana la bulih sangkut haty kt dy..hmmmmmm..
aku pom pelik la,....padahal sebelum ni ramai yang aku jumpa n rapat gn aku...tp kenapa dy yang xpenah aku cakap..n xpenah senyum bila jumpa...last2 aku jadi sayang gile kt dy...mungkin aku ni da sewel..hahahah..sewel ke aku ni...hahaha.,..pape pom..insyallah ..aku doa kn yang terbaik utk dia...hnya dia...:) :) :0 :) :) :):)

1 comment: