Saturday, 26 May 2012

Penantian adaLah KesaBaRaN,.........:)




PEnaNaNTiaN AdaLah suatu penyiksAAN betapa sakitnya hati ini...walaupom dapat tengok dia setiap petang tp still xhilang rase rindu...tambah sayang,,,aku mengaku amat menyanyangi ...aku hanya mampu meluah kn di sini,,aku tidak pernah tegur nya..aku tahu hati aku ni sudah xsangup nk lihat dy lg...aku harap dia akan bahagia nanti...:) aku di sini akan melihat dari jauh dan tidak akan meluahkan pada mu..Insyallah lau ada jodoh kite akan bersama......tp terlalu lambat.hmmmmmmmmmm

Wednesday, 23 May 2012

PENCARIAN DALAM SEPI.......




Memang terkadang ianya indah,
sesekali tercabar....

adakah ianya sentiasa indah,
malah ianya tercabar,
bagi ku,
ia amat memedihkan,
mencari dan terus mencari,
mengharap dan terus mengahap,
menanti ianya tiba dan timbul,
dalam pencarian yg sepi,
apakah kebahagian akan diberi,
apakah rasa riang akan menjelma,
yg pasti aku kini dalam 
pencarian sepi,
ku harapkan panas hingga ke petang,
dingin sampai ke malam,
biar kurasa kehangatan cinta,
akan ku peluk dalam kedinginan,
agar rindu ku dalam kesepian
tergapai kebahgiaan...

Friday, 18 May 2012

betapa Hancur nya Hati ku

kenapa hari ini sakit sangat hati ku,...
betapa hancur nya hati ku ini...
Ya Allah tenang kan lah hati ku ini,...
buka la hati ku supaya tidak mudah menyayangi orang lain..
ku harap agar dapat melupakan nya.,..
aku tidak sangup lagi begini Ya Allah..
hidup ku dengan menahan rindu yang tak terbalas..
aku amat menyayangi nya..tetapi aku rasa tidak boleh untuk aku menyayangi nya..
aku ingin sangat membuangnya perasaan ini..
tp aku x mampu..
aku ingin malupakan nya..tp aku xkuat..
aku ingin semua itu hilang dari ku,.,..
bagi la kekuatan untuk aku meneruskan Degree aku n sehingga aku greed..
thanks kerana membuat kan aku lebih faham apa makna sayang n cinta yang sebenar...
:(
Semua berakhir padaMu

Saturday, 12 May 2012

KarNiVEl KAmpUs LesTari.

12/5/2012
sabtu

satu hari suntuk berada kt pnggung seni  dekat dgn PKS UKM...dari pagi kol 7stgh g kt PKS..kol 8 dpt tugas jage checkpoint2 dengan zul kt pusanika..
selepas tu kena la duk kt PKS..hahahapetang plak ado melukis mural time nila nk lepas perasaan hahahahaa
suka sangat..kalu mcm ni la mgkn dinding semua nk wat mural..hahahah


Thursday, 10 May 2012

Hari yang indah.....:)


indah nya jika someone yg ditunggu tu sudah muncul......hehehehee
suke sangat...
ptg td pkol 2 ada kls...xsangka la boleh terserempak dengan dy tu....
hehehhee..
tp sweet sgt...
masing2 malu jew..hehe
yela mcmmana x malu apabila sudah jatuh hati kn...
hatiku telah dia ambil.....
tp yg paling sweet nya...
mlm ni msg gn dy..hehehehe
walaupom dy xtaw yg ku ada hati thdp nya...
biarlah rahsia..
<3

Wednesday, 9 May 2012

cinta tak berbalas

sakit nya menanggung hati ini ...sakit sangat apabila orang yang kita sayang just mainkan perasaan kita..
cinta itu indah tapi kite yan membuatkannya menjadi sakit dan merana.
tetapi apabila ada yang baru datang rasa terubat sangat tetapi jauh disudut hati ingin kn yang terbaru ini..
tp terpaksa menanti.
penantian itu suatu penyiksaan..
tetapi dengan tabah hati terpaksa ku menunggu agar dia datang dan menjadi miliku..
Insyaallah...
Kehadiran ini dipertemukan oleh Allah...dan agar Allah menyatukan hati ini bersama seseorang yang terpaut jauh dilubuk hati ini...semoga apa yang ku rasa sekarang ini sama seperti dia rasa kan..
terlalu rindu walhal kiteorg xde pape pom..
mgkn dy anggp ku sebagai junior...
tp jauh di sudut hati ku menyatakan yang dia pun mempenyai perasaan yang sama...
Ya ALLAH jodoh kan lah kami...satu kan lah hati kami...
biar pahit sekarang agar manis masa akan datang....
for H.A  <3 u..

Tuesday, 8 May 2012

assalamualaikum....
lame tak update blog ni...hmmmm rndu plk nk naip ni...mggu lps cibuk jew,,,,,hmmmmm.....ni nak cite pasal hati yang sudah berpaut pada someone...memang melucukan tapi meme kehidupan ni kena byk dugaan kn...hmmm....someone tu da third year...tp adakah patut hati ini untuk memilikinya,...sangat menyakitkan untuk di luah kan...tp lebih menyakitkan jika jika di simpan saje....hmmm......

     patot ke hati ini menjadi seperti ini...menyanyangi seseorang yang tidak pasti akan kehadiran hati ini....hmmmmmm...tapi sy pom xtaw nk ckp ape just bulih oyak yang hati ini sudah di ambil oleh someone...hmmmmm.....apa apa pom harap seseorang itu pom mempunyai hati yang sama...hmmmmmmmmmm..